В Nissan створили унікальний електрофургон… для морозива

Досить незвичний автомобільний прототип продемонстрували днями у компанії Nissan. Мова йде про новий, повністю електричний фургончик для продажу морозива, який було створено в якості незалежного проекту спільно з шотландською компанією Mackie’s, відомим виробником популярного морозива. Такий формат авто-морозива є надзвичайно популярним на Заході, тому японська компанія дуже вчасно запустила свій проект. Тим більше, що на відміну від традиційних дизельних чи бензинових фургонів з морозивом, модель від Nissan не використовує ці шкідливі та небезпечні види палива і функціонує виключно на електриці.

В основі фургона знаходиться дещо перероблена модель вантажного фургона e-NV200, яка була створена як багатофункціональна модель для широкого кола призначення. Спеціалісти японської компанії пояснюють, в чому перевага їх фургона: в основі конкретної моделі використовується подвійна система електричних акумуляторів. Перша система являє собою батарею на 40 кВт для живлення двигуна, а друга представлена в форматі фірмового акумулятора ROAM від Nissan, який живить всі останні системи електромобіля, в тому й числі й холодильник з морозивом.

Більше того, фургон також оснащений власною системою сонячних панелей, які збиратимуть додаткову енергію для поповнення заряду обох систем акумуляторів, що може бути надзвичайно корисним при віддаленості від заправних електростанцій. Що стосується прохідної дистанції, то дана модель може подолати близько 200 км (124 милі) від одного зарядження. Для такої функціональної моделі це справді дуже гарний показник.

Поки невідомо, чи стане даний проект комерційним, і чи взагалі він з’явиться на світовому ринку. На разі, це просто ілюстрація одного з майбутніх робочих проектів компанії Nissan по використанню подвійної системи електричних акумуляторів. До того ж, такий концепт пропонує дійсно більш високу ступінь екологічної безпеки порівняно зі звичними видами палива.

Nissan Leaf – оренда електромобіля в Києві

Компанія РентДрайв пропонує киянам та гостям столиці відчути та оцінити переваги електромобіля Nissan Leaf та збагатити власний досвід навиками його керування. Nissan Leaf вважається першим електромобілем, який став доступним для широких кіл споживачів. В оренду пропонується електромобіль з двигуном в 90 kW/110 к.с., крутним моментом Нм 254 та запасом ходу на 150 км.

Деталі оренди та технічні характеристики електрокару на сайті https://rentdrive.ua/.

Завжди вам раді!


Не пропустіть