Як вибрати якісну агротехніку

Робота в сільськогосподарській галузі – це дуже важка праця. Однак у наш час більшість процесів значно спрощують спеціальна сільськогосподарська техніка та обладнання з Farmerscan.com. Асортимент сільгосптехніки як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва досить великий. У ньому нескладно заплутатися навіть досвідченому, розбирається людині, а для початківця фермера зробити правильний вибір обладнання може бути дуже важко. Існує кілька моментів, на які варто звернути увагу при виборі трактора, культиватора, сівалки або будь-який інший сільгоспмашини.

В першу чергу, вибираючи сільгосптехніку в спеціалізованому магазині, необхідно поцікавитися наявністю сертифіката якості на дану машину. Цей документ – важливий показник надійності виробника.

Рекомендуємо також поцікавитися, де виробляється обладнання. Якщо у вас вже є позитивний досвід придбання техніки певної марки, то варто вибрати його ще раз. Якщо ж ви збираєтеся купити трактор чи іншу сільгосптехніку вперше, то краще уважно ознайомитися з кожним брендом перед здійсненням покупки. Можна проконсультуватися в магазині або пошукати інформацію та відгуки про виробників в Інтернеті.

Можна відзначити, що оптимальним співвідношенням ціни і якості відрізняються товари вітчизняних заводів.

У будь-якому випадку, не варто розраховувати на те, що ви зможете придбати якісну і високофункціональну техніку за низькою ціною.

У деяких салонах в вартість обладнання включені вартість доставки, монтажу та інших послуг. В інших магазинах ціну вказують лише за саму машину. Щоб уникнути непорозумінь, варто заздалегідь уточнити це питання у продавця-консультанта.

Якщо ви збираєтеся придбати вживану техніку, необхідно ретельно перевірити її справність. Задавайте продавцю всі ваші запитання. Ви повинні бути впевнені в достовірності інформації про купується техніці.

Також при виборі трактора дуже важливо враховувати особливості клімату і грунту на вашій ділянці.

Рекомендується також заздалегідь подумати про те, чи зможете ви в майбутньому легко знайти запасні деталі для купується трактора або іншої машини, адже будь-яку техніку рано чи пізно доводиться ремонтувати.

Робота будь-якого сільськогосподарського підприємства або прибутковість фермерського ділянки дуже сильно залежать від якості сільгосптехніки, саме тому до її вибору слід поставитися якомога уважніше.


Не пропустіть