Помічено новий найдешевший електричний кросовер Ford (Фото)

Західні видання опублікували фотографії, на яких змальовано ще один електричний кросовер Ford. Зважаючи на все, новинка вже отримала серійний кузов і оптику. Електрична версія Ford Puma V буде представлена наступного року і буде вироблятися в Румунії.

Підрозділ електромобілів Ford повідомив про операційні збитки у розмірі $1,3 млрд за третій квартал року, тобто він втратив близько $36 000 на кожен електромобіль, проданий за цей період. Частково ця величезна втрата «обумовлена інвестиціями, що продовжуються, в електромобілі наступного покоління», і у нас є нові докази того, що автовиробник дійсно працює над новими електричними продуктами. Те, що ви бачите на опублікованих нижче фото – це ще один електричний кросовер, дебют якого запланований на наступний рік.

Цей новий прототип є меншим електричним кросовером, який стане частиною сімейства Puma. Для довідки: Puma є продуктом Ford початкового рівня на європейському ринку після припинення випуску хетчбека Fiesta.

Ford офіційно оголосив, що Puma EV буде запущений на Старому континенті в 2024 році і вироблятиметься на заводі компанії в Крайові, Румунія. Це означає, що ми, ймовірно, дуже близькі до офіційного дебюту моделі, і, як ви можете бачити на фотографіях вище, цей автомобіль зберіг всі свої серійні деталі. Незважаючи на те, що весь зовнішній вигляд покритий камуфляжем, ми знаємо, що він буде дуже схожий на звичайні варіанти Puma.

Уся лінійка Puma буде оновлена в середині циклу, і попередні шпигунські фотографії показали, що візуальні зміни будуть зосереджені переважно на передній частині. Очікується, що електрична версія отримає закритий дизайн передньої панелі. Позаду мало що змінилося порівняно з версією Puma до фейсліфтінгу.