Toyota Hilux перетворили на бойову машину 6×6 та оснастили кулеметом (Фото)

Австралійська компанія Supacat представила нову військову вантажівку на базі Toyota Hilux під назвою MUV (Medium Utility Vehicle). Головною особливістю машини є додатковий комплект коліс, що перетворює її на 6×6, що значно покращує прохідність в складних умовах.

MUV оснащений аксесуарами для військових операцій, включаючи шноркель, позашляхові бампери, міцну передню дугу та додаткові світлодіоди. Спеціальне заднє ліжко призначене для зберігання зброї та спорядження на модульних полицях. Три осі та потужні шини допомагають машині впоратися з позашляховими та прибережними операціями.

Фото: carscoops.com

Модульність конструкції дозволяє легко оновлювати транспорт із появою нових технологій. Supacat використовує комерційно доступні компоненти для спрощення обслуговування і забезпечення доступності запчастин для регіональних сил оборони.

Вантажопідйомність MUV становить 3 тонни, а повна маса — 6,5 тонни. Модель оснащена 2,8-літровим турбодизелем потужністю 201 к.с. і крутним моментом 500 Нм. Supacat сподівається, що вантажівка зацікавить регіональні оборонні сили, однак ще невідомо, чи прийме її на озброєння Австралія після відмови від попередніх 6×6 моделей.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Джерело carscoops.com