Hyundai готує новий великий гібридний позашляховик (Фото)

Hyundai планує розширити свою лінійку позашляховиків, розробляючи новий трирядний гібридний позашляховик для ринку Індії. Проект під кодовою назвою Ni1i знаходиться на початковій стадії розробки, і його запуск очікується через 24-30 місяців.

Нова модель займе місце між Hyundai Alcazar і Tucson, пропонуючи комфортніший третій ряд сидінь. Основними конкурентами позашляховика стануть Mahindra XUV700, MG Hector Plus і Tata Safari, які пропонують більше простору, ніж Alcazar.

За інформацією Autocar India, новий позашляховик може базуватися на подовженій версії Hyundai Tucson, з колісною базою 2755 мм і загальною довжиною 4670 мм. Архітектура транспортного засобу буде підтримувати гібридні та підключувані гібридні системи.

Нова модель стане першим гібридом Hyundai в Індії, оскільки на даний момент компанія пропонує лише автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння або електромобілі. Однак можливі також варіанти лише з ДВЗ для споживачів, які поки не готові до електрифікації.

Очікується, що виробництво новинки буде організоване на заводі Talegaon, який Hyundai нещодавно придбала у General Motors, де також можуть виготовляти нове покоління Hyundai Venue.

Фото: carscoops.com / Hyundai Alcazar
Джерело carscoops.com