Lexus привіз в Україну новий позашляховик за 4 мільйони (Фото)

В Україні з’явився новий Lexus GX третьої генерації. Рамний японський позашляховик офіційно презентували в Карпатах, а згодом машину помітили у Києві. Світлини машини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua у соціальній мережі Instagram.

Після оновлення позашляховик зріс до 5 м у довжину і став просторішим. Автомобіль вирізняється абсолютно новим рубаним дизайном та має широку решітку радіатора і продовгуваті фари.

Фото: Topcars UA

У салоні позашляховика встановили цифрову панель приладів та 14-дюймовий сенсорний екран. До того ж, покращено якість внутрішнього оздоблення.

Замість атмосферного V8 Lexus GX отримав 3,5-літровий V6 твін-турбо потужністю 354 кінські сили та 650 Н∙м крутного моменту. В ролі трансмісії виступає 10-ступінчаста АКПП. Є повний привід зі знижувальною передачею.

Фото: Topcars UA

Базова версія отримала двозонний клімат-контролем, електропакетом, паркувальним автопілотом, навігацією, камерами кругового огляду, аудіосистемою з 10 динаміками, адаптивним круїз-контролем, набором систем безпеки, підігрівом усіх крісел і керма, вентиляцією передніх сидінь.

Ціни на Lexus GX третьої генерації стартують від 4 142 469 гривень.