Продемонстрували оновлений бронеавтомобіль Тигр (Відео)

“Військово-промислова компанія” (ВПК) створила версію бронеавтомобіля “Тигр” з дистанційно-керованим бойовим модулем нового покоління. Про це в інтерв’ю ТАСС повідомив генеральний директор компанії Олександр Красовицький.

“Так, буде новинка, про яку ми ще не говорили, – спеціальний автомобіль “Тигр”, оснащений бойовим модулем з 30-міліметровою автоматичною гарматою”, – сказав співрозмовник агентства.

“Ця машина створювалася спільно з колегами з “766 УПТК” з дозволу Міноборони Росії за рахунок власних коштів. Встановлюваний на “Тигра” бойовий модуль уніфікований по конструкції і системі управління вогнем з автоматичним дистанційно-керованим бойовим модулем з 30-міліметрової автоматичною гарматою “Уран-9″ (ударний роботизований комплекс – прим. ТАСС)”, – пояснив Красовицький.

Такої машини, підкреслив співрозмовник агентства, ще не було. “Ми змогли поставити 30-міліметрове знаряддя на двовісний бронеавтомобіль масою менше дев’яти тонн, і при цьому машина може пересуватися по дорогах загального призначення без будь-яких обмежень”, – сказав гендиректор ВПК.

Він додав, що зараз “Тигр” проходить випробування і показує себе дуже добре.

http://military-informant.com/


Не пропустіть