Фахівці назвали 5 способів зберегти лакофарбове покриття автомобіля

Спеціалісти назвали п’ять способів, які допоможуть захистити кузов автомобіля від відколів і пошкоджень.

Одна з найдорожчих деталей в автомобілі – це кузов, тому дуже важливо зберігати його і підтримувати в хорошому стані. Крім того, доглядати за лакофарбовим покриттям потрібно для того, що згодом вигідно перепродати автомобіль. Найпростіший і дешевий варіант – це епоксидна поліроль. Її можна наносити самостійно, а можна попросити обробити нею транспорт на автомийці.

Другий спосіб, який допоможе зберегти кузов машини – це рідке скло. Воно жорсткіше епоксидної поліролі та добре оберігає лакофарбове покриття. Покриття додає блиску, але на дотик воно не відчувається.

Третій варіант – керамічне покриття. Після нанесення шарів оксиду титану та діоксиду кремнію захисне покриття кузова буде служити близько року.

Четвертим варіантом є рідка гума, яка з одного боку, сильно змінює зовнішній вигляд машини, а з іншого – надійно захищає його. Правда варто зауважити, що в суворих умовах експлуатації протримається таке покриття недовго.

І на завершення – поліуретанова плівка. Вона є найбільш надійним і дорогим способом захисту кузова, термін служби якої залежить від акуратності власника.


Не пропустіть