Швидкий тест-драйв чотиримісного купе Honda Prelude (Відео)

Honda Prelude — дводверне, чотиримісне купе виробництва компанії Honda. Виготовлялося з 1978 року. Знято з виробництва в 2001 році через високу вартість і низький попит. Всі моделі вироблялися з приводом на передні колеса і тільки з чотирициліндровими рядними двигунами.

Перше покоління Honda Prelude з’явилось у 1978 році. Основою для створення послужив автомобіль HondaAccord. У 1983 році з появою другого покоління, автомобіль став повноцінним представником родини Honda. Третє покоління побачило світ у 1987 році. У тому ж році купе отримало привід на чотири колеса як опцію. 1991 рік відзначився появою четвертого покоління. П’яте і останнє покоління з’явилось у 1996 році. У 2000 році випуск автомобіля припинився.

Чотири з п’яти поколінь відзначились індивідуальними двигунами. Дизельного силового агрегату не було. Засмучуватись не слід, адже продуктивні бензинові двигуни і працюють самовіддано і звучать чудово. Настрій водієві підніме збалансоване рульове управління, за допомогою якого автомобіль чітко входить у круті повороти. Якщо враження від їзди позитивні, то зовнішність захвату не викликає. Востаннє автомобіль оновлювався у 1997 році, тому в плані новітніх технологій він відстає. Салону бракує вишуканості, але з місткістю все добре. Honda Prelude – це просторий, потужний та спритний транспортний засіб. Невиразна зовнішність приховує чудову динаміку та силу, які так люблять авто ентузіасти. Японські автомобілі славляться якістю, тому моделі навіть з чималим кілометражем залишаються надійними.

Відео наших партнерів O.G. Drive, підписуйтесь!


Не пропустіть