Дешево і дуже ефективно: як кмітливі водії використовують оцет в авто

Як би кузов авто не виблискував, але доволі часто брудні колеса сильно псують картину. Те саме з хромом, якою б непомітною на перший погляд не була деталь. Досвідчений водій це розуміє, а тому завжди тримає у запасі кілька пляшок звичайного оцту. Дешевий засіб, а ефект – на мільйон.

Візьмемо, наприклад, почорнілі від бруду і кіптяви вихлопні патрубки. Жодний тиск цей наліт не змиє — тут потрібний спеціальний засіб, який і відкладення прибере, і хром оновить. На СТО скажуть, що треба знімати, полірувати, відновлювати. Насправді все набагато простіше: проблему вирішить звичайний оцет, який продається в будь-якому продуктовому магазині.

Озброївшись відрізом тканини, відкриваємо пляшку оцту. Після – просочуємо складом матеріал і прикладаємо «компрес» на колись блискучу хромовану накладку. Чекаємо кілька хвилин, знімаємо пов’язку, протираємо елемент. І, диво, він знову відбиває світло і люто блищить на заздрість усім недоброзичливцям.

Того ж ефекту можна досягти, обробивши колісні диски. Помили, протерли, поклали компрес із шматочка тканини, просоченої оцтом. За ефективністю — анітрохи не гірше за дорогий очисник.

Перед процедурою не забудьте одягнути гумові рукавички.


Не пропустіть