На який автомобіль діє майже довічна гарантія

Гіперкар Bugatti Veyron уже три роки не випускають, але компанія досі піклується про його власників. Спеціально для них розроблена нова програма лояльності та обслуговування авто на фірмовому сервісі, про це повідомляє “Topgir”.

Нова програма має на меті збільшення заводської гарантії на Bugatti Veyron до 15 років. Протягом цього терміну ремонт Bugatti та заміна запчастин (у тому числі й кузовних панелей) буде проводитися безкоштовно. Але ми ж знаємо, що обслуговування гіперкара не є дешевим. Тільки заміна масла – це 21 тис. дол.

У програмі лояльності передбачено кілька рівнів у залежності від того, наскільки часто експлуатується Bugatti Veyron і скільки становить його пробіг.

Перед початком дії програми лояльності кожен гіперкар Bugatti пройде повну діагностику із заміною зношених вузлів. Після цього буде визначено рівень гарантії, який підійде конкретному авто.

Цікаво, що поки спеціальна пропозиція діє лише на Bugatti Veyron. Новий Bugatti Chiron досі залишається з чотирирічною гарантією.


Не пропустіть