Механік назвав один вид автомобілів, від яких варто триматися подалі

Відомий британський автомеханік Шервуд Кук-молодший поділився з водіями думкою з приводу купівлі старих машин. Експерт закликав не купувати один вид авто, які в майбутньому можуть принести масу неприємностей.

Так, механік порадив своїм підписникам у соцмережах відмовитися від потенційного придбання автомобілів із пробігом, які раніше перебували у власності прокатних компаній. Машини, які здавалися в оренду, за словами Кука, найімовірніше, матимуть високий ступінь зносу, навіть за відносно невеликого віку. При цьому головна проблема полягатиме в тому, як їх експлуатували.

За словами експерта, зазвичай орендованими авто керують люди, які ставляться до них недбало. Якщо водій керує своєю власною машиною, він у будь-якому разі берегтиме її від потенційних проблем і несправностей. У випадку з орендою ситуація інша. Також люди, які орендую авто, погано знають машину, через що також ризик підвищеного зносу і поломок різко зростає.

Незважаючи на те, що ціни на такі машини можуть здатися привабливими, а самі транспортні засоби зовні матимуть приємний вигляд, така угода може виявитися для автомобіліста проблемною.

Джерело mashyna.com.ua