Шість способів, як не стати «героєм паркування» (Фото)

Щоб не заважати іншим учасникам руху і не прославитися на весь Інтернет як «герой паркування», слід дотримуватися шести нехитрих правил, пише autocentre.ua

Отже, щоб не стати «героєм паркування», слід не паркуватися на:

1. Пішохідному переході

Не помітити «зебру» під колесами дуже складно. Але якщо ви це зробили, будьте готові прославитися в соціальних мережах, і не дивуйтеся, якщо перехожий подряпає бік автомобіля ключем або іншим металевим предметом.

2. Трамвайних коліях

Кинувши машину на трамвайних коліях або біля них, варто сподіватися тільки на своє щастя і залізну витримку пасажирів. Щастя – тому що водій трамвая може не помітити вашу машину і тоді наслідки для неї будуть дуже сумними. Витримку – тому що, коли пасажири трамвая, вийдуть, щоб сфотографувати причину торжества, вони не церемонитимуться.

3. На газоні

Мешканці прилеглих будинків будуть дуже «раді», якщо на їх зеленій зоні стоятимуть припарковані автомобілі. Пенсіонери точно не фотографуватимуть порушників, а просто закидають їх відходами зі сміттєвих баків.

4. Біля в’їзду або входу

Якщо ваша машина заважає людям зайти на роботу, додому або в магазин, пощади від них не чекайте. В кращому разі вони підуть по даху вашого авто, протоптавши на ньому доріжку. У гіршому – примусово посунуть машину руками або за допомогою сусіда на тракторі.

5. Захопити кілька паркомісць

Іноді буває, що хтось інший став так, що доводиться займати два місця. І коли він їде, опиняєшся в нехорошій ситуації. Але якщо ви дуже поспішаєте і не звертаєте увагу на білі смуги між колесами – станете «героєм паркування».

6. Заїхати просто в під’їзд

Звісно, поставити машину біля парадного дуже зручно. Сумки далеко носити не треба. Але тільки в тому разі, якщо в будинку крім вам ніхто не живе. В інших випадках треба враховувати, що інший сусід може виносити арматуру і не помітити вашу машину. А сусідка з візочком протискаючись, може подряпати дорогий «металік».


Не пропустіть