Канадці прокачали найкрутіший «Мерседес» (Фото)

Невелика канадська фірма Scaldarsi Motors серйозно допрацювала Mercedes-Maybach S 600, перетворивши його на справжній палац на колесах, пише auto.mail.ru

На перший погляд, покращувати такий автомобіль, як Mercedes-Maybach, – заняття безглузде. Однак канадці так не вважають. Ось чому вони розробили новий обвіс для машини, в результаті чого дізнатися Mercedes-Maybach тепер можна хіба що по головній оптиці. Автомобіль отримав назву Emperor I і буде першою моделлю в серії з п’яти інших автомобілів, які повинні з’явитися у продажу в недалекому майбутньому.

Спеціально для цього автомобіля були розроблені унікальні колісні диски з позолоченими спицями, крім того, позолочені деталі використовуються в обробці екстер’єру та інтер’єру. Салон так само зазнав серйозного доопрацювання: покупцеві на вибір запропонують 24 сорти шкіри «екзотичних» тварин, 78 різновидів деревного шпону, а кузов можна забарвити в один з 16 кольорів. Під капотом «прописався» 6,2-літровий дванадцятициліндровий двигун потужністю 888 к.с. (1200 Н ∙ м) доопрацьований мотористами культового німецького тюнінг-ательє Brabus. На підкорення першої сотні машині потрібно 3,7 с, а що стосується максимальної швидкості, то канадці з незрозумілої причини її не називають.

Всього буде виготовлено десять примірників Emperor I, кожен з яких оцінено в 1,5 млн доларів. Після чого канадці приступлять до роботи над наступним автомобілем – Emperor II, де за основу буде взято Mercedes-AMG S65 Coupe. На базі Bentley Bentayga буде побудований Emperor III, Mercedes-AMG G 65 ляже в основу Emperor IV, а на вершині модельного ряду виявиться Emperor V – серйозно доопрацьований гіперкар Bugatti Chiron. Також канадці планують покращувати салони бізнес-джетів і яхт, не обмежуючись одними автомобілями.


Не пропустіть