Надзвичайно дорогі автомобілі президентів

Ці автомобілі володіють всіма кращими характеристиками, пише hronika.info.

Зазвичай глави держав не надто економлять на власній безпеці і комфорті. Так, їздять вони лише на найкращих і дорогих автомобілях. Пропонуємо вам дізнатися, хто в цьому плані особливо відзначився. Ось як виглядають найдорожчі автомобілі світових лідерів.

Maybach 62 Limousine – це особистий транспорт короля Таїланду Пхуміпона Адульядета. Коштує така машинка 500000 доларів. Здебільшого така сума обумовлена ​​тим, що в авто інтегрували просто неймовірну кількість всіляких засобів розваги.

Mercedes-Benz M-Class. Авто за 524 000 доларів Mercedes-Benz M-Class – це один із засобів пересування пап римських. Машина дуже добре захищена. Це той випадок, коли «на Бога надійся, а сам не зівай».

Hongqi Limousine – особистий транспорт голови Сі Цзіньпіна (глава КНР). Автомобіль вартістю 801 тисяч доларів вважається одним з найбезпечніших автомобілів. Звичайно, він також вельми комфортний в їзді.

Cadillac One. Звичайно, президент Сполучених Штатів Америки просто не міг їздити на старій руїні. Вибір президентів припав на автомобіль ручної збірки за 1.5 мільйона доларів.

Bentley State Limousine. Королева Великобританії зуміла «перевершити» президента США на кілька тисяч доларів. Її особистий транспорт оцінюють у 1.51 млн доларів.