Найбільш незвичайний завод з виробництва електрокарів (Фото)

Відома в усьому світі архітектурно-дизайнерська компанія Snøhetta створила проект, на основі якого автовиробник Polestar побудував в Ченду, Китай, новий неймовірний завод для зборки електрокарів. Комплекс включає в себе центр обслуговування клієнтів, випробувальний полігон і засклений атріум, з якого відкривається панорамний вид на заводський цех.

Автовиробник Polestar, якому належить Volvo Car Group і Zhejiang Geely Holding, буде збирати всі свої моделі, включаючи карбонове гібридне купе Polestar 1, “батарейний” седан Polestar 2 і майбутній електричний позашляховик Polestar 3.

Виробництво першої моделі вже стартувало, і перші покупці отримають її вже до кінця поточного року. Компанія розраховує збирати близько 500 примірників Polestar 1 на рік і 1500 штук протягом трирічного циклу, так як мова йде про преміальні моделі вартістю € 130,000- € 150,000 ($ 160,000- $ 185,000).

Повідомляється, що електрокари Polestar будуть офіційно доступні для покупки в США, Канаді, Китаї, Німеччині, Бельгії, Швеції, Норвегії, Нідерландах і Великобританії, при цьому збирати їх будуть виключно в Китаї.


Не пропустіть