На базі “Запорожця” створили унікальний автомобіль (Фото)

Українські майстри вже давно відомі завдяки своїй винахідливості та “золотим” рукам.

Зокрема, цього разу, здивувати земляків вирішив житель Дніпропетровська Андрій, який перетворив свій “Запорожець” в пляжний автомобіль, пише MMR.

Попри усе, варто нагадати історію “Запорожця-968”. Автомобіль випускався з 1971 по 1994 роки. Ба більше, було декілька моделей транспорту, а виробник лише міняв у назві декілька літер. Вантажність була розрахована на 320 кілограмів при 840 кілограмах автомобіля. “Запорожець” також міг похизуватися V-подібним двигуном повітряного охолодження, автономним бензиновим опалювачем й чотириступеневою МКП.

Аби переробити свій “Запорожець” у пляжний варіант, Андрію довелося почати усе майже з нуля. Втім, в наслідок сумлінної роботи його транспорт обзавівся новим багажником, крилами й капотом. Ба більше, чоловік відмовився від даху й дверей, однак йому довелося переробити каркас транспорту. Крім того, двигун, що розташований ззаду автомобіля — чоловік залишив відкритим, аби він охолоджувався “природним шляхом”.

Примітно, що більшість людей в мережі досі не вірить, що автомобіль зібрали зі старого та звичного для усіх “Запорожця”.


Не пропустіть