У бyдiвлi зaнeдбaнoї шкoли знaйшли рiдкiснi aвтoмoбілі (Фото)

Американський фотограф Брайянт Ніл опублікував кадри з занедбаної школи в місті Стокбридж в штаті Нью-Йорк. У будівлі Брайянт виявив кілька автомобілів, а доглядач цього місця розповів фотографу, як вони сюди потрапили.

Ця школа була побудована в 1913 році, отримала прибудову в середині п’ятдесятих, а десь в 80-х її закрили. У 2000-х роках в будівлі школи відкрилася автомобільна майстерня, в якій в основному займалися будівництвом хот-родів і тюнінгом автомобілів. Кілька приміщень на другому поверсі будівлі були переобладнані в житлові – там розташовувалися співробітники майстерні.

Майстерня закрилася після нещасного випадку. Одного разу вночі під час завантаження готової машини власник майстерні отримав серйозні травми з вини одного з працівників, який керував вантажівкою. Господар фірми планував завершити свої останні кілька проектів, але не зміг повністю відновитися від травм і переїхав до Флориди.

У школі залишилися іржавіти кілька автомобілів. Наприклад, Chrysler PT Cruiser 2006 року випуску майже без пробігу, хот-род Ford Model-A, Ford Mustang (1999 рік), Cadillac Deville (1960 рік), Mercury (1948 рік) і Chevrolet 210 (1957 рік).

З кількома машинами пов’язані цікаві історії. Для своєї дочки господар майстерні відновив Oldsmobile Cutlass 1967 року випуску і подарував їй на 16-річчя. Дівчина кілька разів прокотилася на машині і вирішила, що вона не підходить їй для щоденного користування – і залишила автомобіль у батька.

Інша історія пов’язана з червоним Chevrolet Corvette C4, яку син власника майстерні попросив побудувати на своє весілля. Під час вечірки вночі машину викрали, і її не бачили більше десяти років. Одного разу пролунав дзвінок з поліції штату Нью-Йорк – вони заявили, що знайшли машину в лісі, і та була серйозно пошкоджена. Виявилося, що тієї ночі син врізався в огорожу, а потім вирішив повідомити про викрадення Corvette і сховав її в лісі біля будинку свого друга. Періодично вони каталися на «Шеві» через поле.

Фотографії від Брайанта Нілу з занедбаної школи – в галереї нижче:


Не пропустіть