Новий BMW X3 M засвітився на тестуваннях (Фото)

Процес розробки нового BMW X3 M переміщається в південну Європу. В черговий раз фотошпигуни помітили прототип довгоочікуваного оновлення спортивного позашляховика BMW M.

Поточне покоління BMW X3 готується до появи на ринку в оновленому вигляді. Новий X3 M помітили серед білого дня. Модель помітно втратила в маскуванні в передній і задній частині авто. Це явний знак того, що проект продовжує розвиватися.

Спереду красуються повітрозабірник і решітка радіатора. На жаль, бампер і велика частина світових кластерів все ще прикриті. Ззаду камуфляж і раніше дуже щільний. Спортивна вихлопна система з чотирма випускними отворами дає зрозуміти, з якою моделлю ми стикаємося.

Естетичні модифікації дозволять X3 M адаптуватися до нової філософії дизайну, яку BMW застосовує в своїх нових моделях. Фари матимуть новий світловий підпис. Зміняться бампери і задній дифузор.

Під капотом теж будуть зміни. Потужний 3,0-літровий бензиновий двигун M TwinPower Turbo з шістьма циліндрами піддасться цілій низці поліпшень з чіткою метою: підвищити ефективність. Базова версія нового X3 M буде розвивати 480 к.с. Топове виконання моделі досягне 510 к.с.

Двигун буде асоціюватися з системою тяги M xDrive і 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач зі спортивним тюнінгом. У стандартній комплектації максимальна швидкість буде обмежена електронікою до 250 км/год.

Новий X3 M повинен дебютувати в найближчим часом. Якщо все піде за планом, то подробиці з’являться влітку. Книга замовлень офіційно відкриється в листопаді. У дилерські центри надійде модель 2022 року.


Не пропустіть