У мережі показали оновлену Таврію 2021: відродження легенди

Поки мова йде тільки про одиничний рендер легендарної машини, яку злегка осучаснили, пише ampercar.com.

З моменту своєї появи, українська Таврія встигла стати дійсно легендарним автомобілем. На жаль, цю модель вже дано не випускають, але деякі фанати марки все ще не втрачають надії.

Так, нещодавно, український дизайнер Роман Прядко опублікував рендери того, як могла б виглядати ЗАЗ Таврія 2021 року випуску.

Користувачам дуже сподобався оновлений ескіз легендарного автомобіля, а деякі навіть помітили риси Range Rover в оновленій Таврії. Дизайнер опублікував тільки одне зображення, де автомобіль зображений в профіль.

За основу була взята класична версія Таврії – трьохдверний хетчбек. Якщо говорити про зміни, які вніс Роман, то у автомобіля з’явилося кілька чорних бамперів, більш пологе лобове скло, а також кілька виштамповок на кузові. Не можна не відзначити і той факт, що колеса автомобіля стали куди більшими.

Як відомо, ЗАЗ-1102 Таврія з’явився на конвеєрі ще в 1988 році, і вже через 10 років він отримав серйозний пакет доопрацювань і легкий рестайлінг. Після низки змін авто отримало назву Tavria Nova.


Не пропустіть