Американські експерти назвали найкращі автомобільні інтер’єри 2021 року (Фото)

В американському виданні Ward’s Auto повідомили про кращі автомобільні інтер’єри поточного року. Список включає тільки нові або модернізовані моделі.

В ході вибору інтер’єру фахівці порівнювали безпеку, ергономіку, комфорт, а також якість використовуваних матеріалів. У число кращих увійшла доступна Honda Civic в кузові седан. Авто похвалиться незвичайним дизайнерським рішенням передньої автомобільної панелі.

Також увагу експертів привернув крос Mitsubishi Outlander нової генерації за рахунок своєї непоганий технологічності, а також гідної якості обробки. Наступною моделлю є розкішна Bentayga Speed. Авто відрізняє чудова якість обробки салону.

У рейтинг входять автомобілі GMC Yukon Denali, Land Rover у виконанні Defender, легендарний Jeep Grand Cherokee, а також Hyundai Tucson.

Ford Mustang модифікації Mach E являє собою єдиний електромобіль в цьому рейтингу. Ще фахівці не забули про Ford F-150 в кузові пікап і седан Mercedes-Benz, який належить до класу «S».

Під час вибору транспортних засобів експерти брали в облік ступінь технологічних напрацювань автомобільного салону, можливості сучасних медіасистем, а також їх оформлення.


Не пропустіть