Американець вижив після зіткнення його авто з потягом

Мешканець США дивом залишився живим після того, як потрапив у ДТП із потягом, пише LADBible. Чоловік перетинав машиною залізничні колії, але не помітив поїзда, через що його авто розірвало навпіл.

10 листопада у свій день народження кур’єр Amazon Олександр Еванс розвозив на фургоні замовлення покупцям. Прямуючи до одного з клієнтів, 33-річний чоловік вибрав маршрут, в якому йому довелося перетинати залізничні колії. Під’їхавши до них, водій звернув увагу, що видимість на переїзді обмежена, але не переконався у безпеці маневру.

Оскільки Еванс глухий на ліве вухо, він спочатку не помітив поїзда, а коли нарешті почув довгий звуковий сигнал, схожий на гудок, натиснув на педаль газу, але було вже пізно. Локомотив урізався у фургон кур’єра, розірвавши машину на дві частини. На щастя, чоловік залишився живим і не постраждав. Сам він думає, що це диво. Такої думки дотримується і його дружина.

«Я дякую Богу, що він захистив мого чоловіка. Цей день народження міг бути для нього останнім, але Бог вирішив по-іншому», — прокоментувала жінка.

Джерело LADBible

Не пропустіть