Hyundai анонсувала «розумну» екосистему для будинку із зарядкою для електрокарів

Компанія збирається випустити комплексну систему для будинків під назвою Hyundai Home, до якої увійдуть сонячні панелі на даху, стаціонарні батареї та домашній зарядний пристрій. Таким чином корейці сподіваються зробити перехід на електромобілі зручнішим. Система побудована навколо електрокара, проте це необов’язково має бути Hyundai – вона працює й з іншими «батарейними» моделями та гібридами.

Клієнтам Hyundai обіцяє «провідну в галузі підтримку та обслуговування». Пристрої можна буде купити окремо, а кожним замовленням займатиметься спеціальний представник, який допоможе підібрати оптимальний комплект.

При цьому не обов’язково це мають бути гаджети Hyundai: у компанії анонсували «кращі продукти від партнерів». Хто вони, не говориться, проте на промоматеріалах видно стаціонарну батарею від LG. Очевидно, Hyundai зберігає добрі стосунки зі співвітчизниками, незважаючи на відклик десятків тисяч електрокарів Kona та їх  самозаймисті акумулятори.

Розпочати продаж Hyundai Home планується у 2022 на деяких ринках, але поки невідомо, яких. Вартість системи також не розкривається, як і технічні характеристики пристроїв.

Джерело Мотор

Не пропустіть