Названо кращі сімейні кросовери 2022 року (Фото)

Середньорозмірні кросовери (SUV C-класу) – це найбільш популярний і постійно зростаючий клас автомобілів в нашій країні і в світі. В минулому році частинка продажів автомобілів класу середньорозмірні кросовери в нашій країні склала понад 59%.

І це не дивно, динний сегмент автомобілів дає унікальну комбінацію із практичності, комфорту, розумних експлуатаційних витрат і додатково позашляхових якостей. Такі кросовери дуже цінуються, як сімейні автомобілі, які можуть все і одразу – їздити по місту, виїхати на дачу, село чи пікнік, а також з комфортом поїхати на відпочинок.

MMR.net.ua склали добірку найкращих середньорозмірних кросоверів для сім’ї на українському ринку у 2022 році.

Ford Kuga

Остання версія сімейного кросовера Kuga побудована на платформі Focus, і може похвалитися чудовим керуванням та динамічними характеристиками. Також автомобіль отримав корисні вбудовані помічники та хороший комплект безпеки.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson це кросовер, який може похвалитися найефективнішим використанням внутрішнього простору, при своїх розмірах інтер’єр добре оформлений і просторий. Також кросовер отримав революційний дизайн, який не залишить байдужим нікого.

Volkswagen Tiguan

Останній Tiguan отримав сильні сторони бренду: чудові їздові характеристики, помірну витрату, а також отримав просторий салон і місткий багажник. Також є два споріднені автомобілі Seat Ateca і Skoda Karoq, які пропонують багато кращих якостей Tiguan за менші гроші.

Nissan Qashqai

Після виходу у 2006 році Qashqai став основоположником класу середньорозмірних кросоверів, які в результаті набули великої популярності в Україні і по всьому світу.

Кросовер все ще залишається затребуваним на ринку завдяки достойному оснащенню, покращеному дизайну, просторому салону та привабливій ціні. Також кросовер може похвалитися одним із найкращих в класі рівнем безпеки, який був відзначений Euro NCAP.

Range Rover Evoque

Якщо вам важливо мати престижну і розкішну машину, можете звернути увагу на Range Rover Evoque. Кросовер приємний в управлінні, має привабливий дизайн а просторий салон оброблений високоякісними матеріалами.


Не пропустіть