Найбільш незвичайні в світі дороги (ФОТО)

Тут варто побувати.

Багато туристів люблять подорожувати на власному транспорті. Таким чином можна побачити дійсно багато цікавого. А якщо в якості маршруту вибрати найцікавіші дороги в світі, подорож точно надовго залишиться в пам’яті.

Гірська дорога з 48 крутими поворотами (Італія). У Воточних Альпах можна не тільки помилуватися гірською природою, а й перевірити свою майстерність водіння машини. Тут водіям доведеться маневрувати під кутом 180 градусів на досить значній висоті.

Найдовша дорога в світі (Північна і Південна Америка). Для того, щоб подолати Панамериканское шосе, вам знадобиться чимало терпіння і бензину, адже протяжність цієї дороги становить 48000 кілометрів. Вона проходить по території 15 країн.

Віадук по руслу річки (Китай) – новітня автомагістраль, яка проходить по руслу річки. Її довжина – всього 4 кілометри.

Дорога в сніговому тунелі (Японія). Приїжджати сюди слід в квітні. Саме тоді ви зможете побачити 20-метрові стіни зі снігу, що підносяться по обидві сторони автомагістралі Tateyama Kurobe Alpine Route.

«Дорога смерті» (Болівія). Якщо ви готові ризикувати, можна проїхатися по «Дорозі смерті». Правда, врахуйте, що кожен рік тут гине понад 300 сміливців. Все через круті обриви, стрімкі скелі і вузькі ділянки.

http://newsyou.info/