Який універсал можна купити за 300 тисяч гривень

Зараз в Україні більшість універсалів починаються із С-класу. Автомобілів сегменту універсалів класу B досить мало.

У цьому класі популярні Renault Logan MCV та Skoda Fabia Combi. Вартість цих моделей така ж, як і універсалів C та D-класу з пробігом, пише Gazeta.ua.

Пропонуємо ознайомитись із вживаними універсалами вартістю за 300 тис. грн.

Renault Megane GT-Line

3-річний французький універсал із 1,5-літровим дизельним двигуном має салон Recaro та колісні диски Celsium R17. Також авто в такій комплектації має 2-зонний клімат-контроль. Таку машину можна купити з пробігом менше 200 тис. км. Автомобілі пропонують із «механікою».

Opel Astra J

4-річний універсал можна знайти з пробігом 100-150 тис. км. У лінійці Astra є економічні двигуни дизельні двигуни об’ємом 1,3 л. За таку ціну автомобіль можна купити із механічною КПП. По комфорту, автомобіль має стандартні для цього сегменту системи. Наприклад, круїз-контроль, кондиціонер та підігрів сидінь.

Volkswagen Golf VI Variant

Таких років випуску, як Opel Astra можна купити Golf VI за 300 тис. грн. Є пропозиції з 1,4-літровим бензиновим двигуном і 6-ступеною «механікою». Пробіг також становитиме 100-150 тис. км.

Mercedes-Benz E-Class

За таку ціну пропонують 11-річне авто з дизельним двигуном на 2,2 л та автоматичною коробкою передач. Така машина матиме круїз-контроль, сенсор дощу, парктронік та інші системи. Подібні універсали зазвичай продають з пробігом 300 тис. км.

Audi A4 Avant

Такий автомобіль 2005 року випуску можна знайти із 2-літровим бензиновим двигуном і пробігом 150 тис. км. Цей силовий агрегат працює у парі з варіатором. Крім цього, машини цього покоління A4 випускали й з іншими моторами. Можна пошукати із турбодизельною силовою установкою.

BMW 530 e39 M Perfomance

Як і Megane GT-Line, «підзаряджена» версія BMW матиме салон Recaro. Авто з повним М-пакетом можна купити 3-літровим дизелем із пробігом близько 200 тис. км. На автомобілі стоятиме автоматична коробка перемикання передач. BMW за 300 тис. грн. Можна купити близько 2003 року випуску.