5 найкрутіших тачок Дональда Трампа (Фото)

Як у 45-го президента США з тачками? Повний порядок!

Lamborghini Diablo VT Roadster

Пару тижнів тому фантастичний рідкісний родстер Дональда Трампа виставили на eBay – за $ 299 000. Так, це шалено дорого, але ми настійно радимо поквапитися: інвестиції вигіднішої не придумаєш. У комплекті всі документи і набір бейджей, один з яких перекриває і без того крихітне заднє скло. Краса (а особливо знаменита трампівска шевелюра) вимагають жертв, ага.

Mercedes-Benz SLR McLaren

Один з кращих суперкарів минулого десятиліття обійшовся Трампу в $ 544 000. Щоб не морочитися з поїздкою в Європу, він замовив доставку в Нью-Йорк – прямо до входу в свій “Трамп-тауер” – і отримав від Mercedes милий червоний бантик в подарунок. А найкраще у всій це історії те, що тачку 45-й президент США взяв на механіці. Не знаємо, яким Трамп виявиться політиком, але в їзді він щось та розуміє. Респект!

Rolls-Royce Phantom

Після SLR’а на механіці немає нічого дивного в тому, що Трамп розсікає на своєму “Фантомі” сам, а не на задньому дивані. Підозрюємо, що Хілларі пересадила б усіх на прісні “Пріус” і каршерінг, але, здається, цей хлопець набагато краще розуміє, як виглядає справжня американська мрія.

Кастом Orange County Choppers

“Цей кастом був розроблений і побудований, щоб показати історію, легенду і традиції, які несе в собі бренд Трампа. На 100% американський, зібраний вручну в Ньюбурзі і вручений сім’ї Трампів особисто Полом Тойтелем”.
24-каратне золото і візерунок під хохлому – це американські традиції? О’кей, але нам навіть подобається: це настільки епатажно і дико, що навіть круто. Власне, як і все життя Дональда Трампа.

Пейс-кар Chevrolet Camaro Indy 500

Трамп повинен був вести цей пейс-кар на 100-й “Інді-500”, але через “проблем з часом” (що б це не означало) був замінений легендою американських гонок, Ейджі ФОЙТ. Проте тачка вийшла класною: обмежена серія в 500 машин і 6,2 літровий двигун в 426 сил. Ух!