Mercedes-Benz Sprinter став зручним і компактним будинком на колесах (Фото)

Не знайшовши підходящого готового авто для подорожей всією сім’єю, ця пара об’єднала свої зусилля і інженерні здібності, щоб створити власний мобільний кемпер. Вони перетворили вантажівку в сімейний будинок на колесах з двоярусними ліжками, обіднім столом і кухнею.

Джек Річенс (Jack Richens) і його сім’я дуже люблять подорожувати. Раніше у них для цієї мети був старий переобладнаний поштовий фургон. Згодом він став непридатним, і постало питання про придбання нового транспортного засобу. Річенс не хотів купувати громіздкий мобільний будинок-причіп або незручний Кемпер, тому чоловік зупинив свій вибір на Mercedes-Benz Sprinter. Джек переобладнав його в зручний фургон, в якому з зручністю може розміститися чотири людини.

Облаштовуючи свій фургон, Джек Риченс надихався морським стилем, тому внутрішній дизайн нагадує каюту яхти. У передній частині Спринтера встановлено чотири крісла, два з яких можуть крутитися навколо своєї осі. Це дуже зручно, коли всім потрібно зібратися на обід за одним столом.

Позаду крісел знаходиться міні-кухня, що складається з невеликої обробної поверхні, плитки і раковини.

Місця для сну виконані в два яруси: для дітей і батьків. Сходинки також виконують функції ящиків для речей, необхідних в дорозі. Місце для зберігання обладнано також під підлогою. Крім іншого, туди сім’я ставить своє взуття, щоб уникнути зайвого бруду всередині фургона.

Mercedes-Benz Sprinter обійшовся Джеку Річенс в $ 10000. Ще 8500 доларів пішло на матеріали і обладнання.