Ефектне видовище – Lamborghini Aventador SVJ підкорює засніжені траси (Відео)

Цей італійський суперкар побив рекорд повного проходження гоночної траси Нюрбургринг. Як виявилося, потужний Lamborghini Aventador SVJ дуже навіть непогано справляється і зі слизькою дорогою.

Lamborghini Winter Driving Academy – це ідеальне місце, щоб навчитися управляти суперкарами італійської марки на снігу або льоді. Закордонне видання Autocar було запрошено в італійські Альпи, щоб випробувати чудовий Aventador SVJ на спеціально побудованій трасі.

Ну що тут сказати, це дуже і дуже чаруюче видовище, коли потужний суперкар носиться по засніженій трасі або по льоду, тим більше, що його постійно заносить.

Примітно, що зимова пригода фактично почалося за кермом позашляховика Lamborghini LM002. Цей автомобіль з’явився в 1986 році, задовго до того, як британські Rolls-Royce і Bentley і інші наважилися мріяти про створення подібного авто. На сьогоднішній день, цей позашляховик залишається досить потужною машиною. Lamborghini LM002 важить 2,7 тонни, він може розігнатися до 100 км/год приблизно за 8 секунд.

Lamborghini Aventador SVJ є більш потужним виконанням стандартного Lamborghini Aventador. Під його капотом знаходиться 770-сильний мотор, завдяки якому, розгін з 0 до 100 км/год займає всього лише 2,8 секунди, а максимальна швидкість трохи перевищує позначку в неймовірні 350 км/год.

Джерело news.infocar.ua

Не пропустіть