Стали відомі ціни на оновлену Opel Astra

Компанія Opel озвучила ціни на оновлену модель Astra для ринку Великобританії. Прийом замовлень на новинку розпочнеться вже 1 серпня. Ціни стартують з позначку 18 885 фунтів, тобто майже 23 тисяч доларів.

Оновлене сімейство запропонують з новою 1,2-літровою турбованою «трійкою» у трьох версіях форсування: 110, 130 або 145 кінських сил. Також в лінійці з’явився доопрацьований 1,4-літровий турбодизель потужністю 145 кінських сил. Перший поєднується виключно з «механікою», другий – з варіатором від General Motors. Новий 1,5-літровий дизельний агрегат, який видає 105 або 122 к.с., пропонують з шестиступінчастою МКПП або дев’ятиступеневою «автоматом».

Стандартне оснащення моделі включає: кондиціонер, круїз-контроль, 16-дюймові легкосплавні диски, мультимедійну систему з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і штатне тонування задньої півсфери. Світлодіодна оптика, шкіряна обробка сидінь, аудіосистема Bose, система допомоги при парковці, система бездротової зарядки гаджетів, регульований підлокітник і 17-дюймові колеса доступні в більш дорогих версіях (від Business до Ultimate).


Не пропустіть