Nissan представив оновлений важкий пікап Titan XD (фото)

Рестайлінгову версію базового Nissan Titan представили в кінці вересня. Позашляховику оновили дизайн, модернізували бензиновий двигун і трансмісію, але прибрали з гами турбодизель Cummins V8.

Важкий Titan XD отримав аналогічні поновлення. Його вантажопідйомність становить 1 120 кілограмів або майже на 400 кг більше, ніж у стандартної моделі, від якої він відрізняється подовженою і посиленою рамою, а також більш місткою вантажною платформою.

В ході рестайлінгу у Nissan Titan XD змінилася конфігурація бамперів і решітки радіатора. Світлодіодні задні ліхтарі входять до штатного оснащення, а в топових комплектаціях світлодіодною стала і передня оптика. У салоні з’явилася нова приладова панель з 7-дюймовим екраном і збільшений тачскрін медіасистеми. За замовчуванням всі пікапи оснащуються комплексом безпеки Safety Shield 360, в який виходить системи автоматичного гальмування, стеження за рядністю і сліпими зонами, а також автоматичне дальнє світло.

Як і в разі стандартного Nissan Titan, з моторної гами зник турбодизельний Cummins V8. Потужність бензинового 5,6-літрового мотора V8 зросла до 406 кінських сил (замість колишніх 395 сил), а піковий крутний момент – до 560 Нм (замість 534 Нм). На зміну 7-ступінчастій АКПП прийшла 9-ступінчаста. Оновлений Nissan Titan XD надійде в продаж в США на початку 2020 року.