Мідь, рожеве золото і шкіра: в мережі показали унікальний Mercedes-AMG G 63 (фото)

Польське ательє Carlex Design показало ще одну фантазію на тему арт-тюнінгу нового Mercedes-AMG G 63. Автомобіль в колекційному виконанні Steampunk Edition прикрасили накладкою даху, повністю виготовленою з міді, а в інтер’єрі є пластини з рожевого золота, алькантари і коричневої шкіри. Підлога в пасажирській частині салону виконана з дерева.

Основою створення Mercedes-AMG G 63 Steampunk Edition, як можна помітити з назви, став «стімпанк», з притаманними йому декораціями під вікторіанську епоху. Символіка, яку асоціюють з цим напрямком наукової фантастики, застосовували для прикраси і екстер’єру, й інтер’єру. Причому найбільш незвичайний елемент декору – гравірована вручну накладка на дах, повністю виконана з міді. Компанію їй складають мідний кожух «запаски» і пофарбовані в такий же колір 22-дюймові колісні диски.

Салон автомобіля прикрашає коричнева алькантара на стелі і дверях, а також оббивка з натуральної шкіри кольору какао-бобів сорту кріолло.

Створення кожного зразка Mercedes-AMG G 63 Steampunk Edition, а всього їх буде 10, займає 5 200 годин.

До кожного примірника додається книга в обкладинці зі шкіри із золотою емблемою, в якій розписано увесь процес трансформації.

Щодо модернізації в технічній частині інформації немає. Тому Mercedes-AMG G 63 Steampunk Edition може отримати традиційний 4,0-літровий бітурбо V8, що видає 585 кінських сил.

Вартість Mercedes-AMG G 63 Steampunk Edition поки не озвучена.


Не пропустіть