“Розуму не треба”: двоє українців застрягли в річці на джипі (відео)

В Ужгороді стався курйозний випадок на річці Уж. Двоє чоловіків спробували переплисти річку на позашляховику Nissan, але застрягли в воді. Бідолах звільняли рятувальники. Про це повідомили в Управлінні ДСНС у Закарпатській області, пише obozrevatel.com

Надзвичайна подія сталася вдень 5 лютого біля Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості. За словами водія позашляховика, він хотів відвезти одного додому і щоб скоротити відстань, молоді люди вирішили форсувати мілководну річку. Не доїхавши і до середини, вони застрягли.

Для проведення рятувальних робіт було залучено чергове відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, аварійно-рятувальне відділення та група водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Рятувальники за допомогою човна доставили чоловіків на берег, де лікарі їх оглянули і надали необхідну медичну допомогу, адже молоді люди замерзли в очікуванні допомоги. Потім рятувальники дістали і автомобіль.

“З ними розбиратиметься екологічна служба і муніципальна поліція. Вони повинні будуть пояснити, як потрапили на зелену зону. А адміністративних правопорушеннь, за якими ми можемо розбиратися, у них немає”, – повідомив поліцейський.


Не пропустіть