Бренд Cupra офіційно представив «заряджений» Leon (фото)

Іспанський бренд Cupra, заснований компанією Seat два роки тому, представив «заряджене» сімейство моделі Seat Leon четвертого покоління. Новинка вперше отримала гібридну силову установку.

Зміна бренду не позначилася на ідеології моделі, автомобіль, як і раніше, буде доступний в кузові хетчбек і універсал Sportstourer. Дизайн Cupra Leon від родинних Seat Leon відрізняється іншими бамперами, повітрозабірниками більшого розміру, дифузором в задньому бампері, збільшеним спойлером, а також оригінальною решіткою радіатора. Клієнтам запропонують 18- або 19-дюймові колісні диски оригінального дизайну, а в палітрі кольорів кузова є два матових варіанти – сірий і синій.

«Заряджений» Cupra Leon буде доступний в декількох модифікаціях. Базовий варіант оснащується 2,0-літровим бензиновим турбомотором TSI потужністю 245 к.с. і 370 Нм крутного моменту. Наступний варіант оснащується тим же мотором, але форсованим вже до 300 к.с. і 400 Нм. В якості трансмісії використовується роботизована КПП DSG з двома зчепленнями і передній привід з диференціалом підвищеного тертя.

Топова модифікація отримала 310 к.с., 400 Нм в поєднанні з системою повного приводу 4Drive з муфтою на задній осі.


Не пропустіть