На український ринок виходить 7-місний мінівен Opel Combo Life (фото)

Компанія Opel продовжує завойовувати ринок України. Слідом за виходом основного модельного ряду протягом 2019 року – легкові моделі Astra Sedan і Insignia, кросовери Crossland X і Grandland X – в українській гамі бренда з’явиться і перший сімейний міні вен – Opel Combo Life!

Як повідомляє Автоцентр, зовнішність моделі Opel Combo Life має всі характерні риси бренда: розкосі фари зі світлодіодними елементами, велику решітку радіатора з «крилами», що продовжують фірмовий логотип-блискавку, впізнавані колісні диски. Особливу увагу слід приділити місткості новинки: в стандартному варіанті кузова і при 5-місцевому салоні, мінівен Opel Combo Life пропонує багажний відсік об’ємом 983 л (завантаження під стелю).

Крім того, мінівен Opel Combo Life може запропонувати не тільки стандартний 5-місний салон, але також і 7-місний: два додаткових крісла встановлюються в задній частині кузова, вони легко складаються і знімаються при необхідності перевезення громіздких речей.

Новинка Opel Combo Life може запропонувати українським покупцям вибір з двох турбодизельних двигунів. Моторну гамму відкриває версія HDi 92 – турбодизель об’ємом 1,6 л, який розвиває потужність 92 к.с. і крутний момент 230 Нм. Даний двигун працює з класичною 5-ступінчастою МКПП. Другим варіантом є версія BlueHDi 130 – турбодизель об’ємом 1,5 л з максимальною потужністю 130 к.с. і обертовим моментом 300 Нм. Даний двигун відповідає максимально високим екологічним вимогам «EURO 6» і працює в парі з дуже сучасною 8-ступінчастою АКПП японської компанії AISIN. Результатом є не тільки відмінні динамічні характеристики, але і низька витрата палива – від 4,2 л на 100 км в змішаному циклі.

Автомобіль вже доступний для замовлення у дилерів Opel, презентація моделі пройде на початку квітня, тоді ж і почнуться активні продажі новинки. Ціни на Opel Combo Life стартують від 482,5 тис. грн.


Не пропустіть