Bentley анонсувала прем’єру моделі вартістю 2 млн доларів (фото)

Компанія Bentley опублікувала тизер моделі Bacalar, яка стане найдорожчим автомобілем британської марки. Зображення підтверджує чутки про те, що новинка отримає кузов з відкритим верхом.

Bacalar стане всього другою моделлю Bentley з двома посадочними місцями, випущеної після 1930 року. Автомобіль, розроблений фахівцями придворного ательє Mulliner, розділить основні вузли і агрегати з Continental GT нового покоління. В оформленні салону застосують унікальні матеріали. Скажімо, всередині можуть з’явитися елементи з реліктової тополі з вкрапленнями міді.

Що стосується екстер’єру Bacalar, то в ньому використають деякі стилістичні рішення від електричного концепт-кара Bentley EXP 100 GT, який був випущений влітку минулого року в рамках святкування 100-річного ювілею Bentley.

Гран-турер оснастять шестилітровим мотором W12 з двома турбінами, який, наприклад, на нових Flying Spur і Continental GT видає 635 к. с. і 900 Н · м крутного моменту. Двигун буде працювати разом з восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями.


Не пропустіть