Brabus представив власну версію електричного кросовера Mercedes-Benz EQC (фото)

Тюнінг-ательє Brabus традиційно займається модернізацією моделей Mercedes-Benz, але оснащених ДВЗ. При цьому досвід перетворення електрокарів теж є: в 2014 і 2019 роках фахівці Brabus представляли допрацьовані електричні версії Smart. Тепер же тюнери вирішили взятися за електричний кросовер Mercedes-Benz EQC.

Компанія Brabus змогла форсувати потужність електричних силових установок EQC з 408 к.с. до 422 к.с., при цьому крутний момент збільшився з 760 до 830 Нм. Після цього час розгону до першої «сотні» у електричного кросовера скоротився з 5,1 секунди до 4,9 секунди, а ось максимальна швидкість так і залишилася на позначці 180 км/год.

Зовнішній дизайн Mercedes-Benz EQC обзавівся фірмовим логотипом Brabus на радіаторних ґратах, спойлером і дисками Monoblock Z R20 з шинами Pirelli P Zero 255/45 спереду і 285/40 ззаду. Опціонально можна встановити на автомобіль низькопрофільні шини Continental Sport Contact на дисках R21.

В інтер’єрі Mercedes-Benz EQC від Brabus з’явилася шкіра і алькантара, червоні вставки на центральній консолі, дверних картах і тунелі, а також накладки на педалях машини. Тюнери також переналаштували графіку електронної приладової панелі.


Не пропустіть