McLaren випустить спеціальну версію суперкара Elva M1A

Сучасний суперкар отримає дизайн в стилі ретро.

У 2019 році McLaren представив ексклюзивну модель Elva. Двомісний суперкар не має даху і вікон, а також оснащений потужною силовою установкою.

Для розробки ексклюзивного видання Elva британський автовиробник використовував дизайн гоночного McLaren-Elva M1A 1960-х років. Створенням новинки займає підрозділ McLaren Special Operations.

Варто відзначити, що гоночний McLaren-Elva M1A є найшвидшим автомобілем Гран-Прі Канади 1964 року. Модель неодноразово встановлювала рекорди швидкості на колі. Оригінальний M1A приводився в рух 4,5-літровим V8. Для побудови автомобіля були використані найбільш проривні технології свого часу.

Сучасний McLaren Elva також використовує передові технології, а для його створення були використані унікальні матеріали. Силова установка менше за обсягом, ніж оригінальний 4,5-літровий Oldsmobile, проте вона здатна розвивати велику потужність. Під капотом Elva встановлений 4,0-літровий V8 з віддачею 804 к.с. З місця до 100 км/год суперкар розганяється менш ніж за 3 секунди.

Ціни на McLaren Elva стартують з позначки 1,69 млн доларів.


Не пропустіть