Майже 8 тисяч гривень за проїзд: перевізники різко підняли цiни

Незважаючи на припинення пасажирських перевезень всередині України, уряд поки продовжує повертати наших співгромадян спецрейсами з-за кордону. Ось тільки можновладці не подумали про те, як будуть добиратися до будинку щойно прибулі з-за кордону українці.

Як повідомляє телеграм-канал «Брудні ігри», замість уряду про це подумали різні недобросовісні компанії, які вирішили нажитися на складній ситуації в країні.

Так, одна з компаній-перевізників організувала трансфер з аеропорту «Бориспіль» в різні міста України. Однак свої послуги компанія пропонує по зовсім вже захмарних цінах: так, найдорожче від аеропорту доїхати до Херсона – такий трансфер обійдеться в 7500 гривень. Найдешевша – поїздка до Чернігова – 2000 гривень, пише Стіна.

Такі високі ціни в компанії пояснюють неможливістю здійснення перевезень більше 6 осіб у зв’язку з карантином (заборонено одночасно перевозити більше 10 осіб) – тому, компанія здійснює трансфер тільки на седанах і універсалах (4 місця), а також мікроавтобусах (6 місць).

Нагадаємо, в Україні запровадили режим надзвичайної ситуації на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.


Не пропустіть