Lexus оновив купе LC (фото)

Японський виробник представив новий кабріолет Lexus LC в минулому році на шоу в Лос-Анджелесі, і тепер компанія презентує оновлене купе в ролі серійної моделі.

Миттєво впізнаваний LC Coupe 2021 модельного року має знайомий дизайн, так як найбільшою зміною екстер’єру є переглянута колірна палітра, яка тепер включає в себе Cadmium Orange і Nori Green Pearl. Нові кольори доповнюють рестайлінгові 20-дюймові легкосплавні диски з обробкою з темного графіту.

Скромні поновлення продовжуються в салоні у вигляді 10,3-дюймового екрану інформаційно – розважальної системи, яка тепер підтримує Android Auto. Раніше автомобіль підтримував тільки Apple CarPlay. Крім того, інтер’єр був переглянутий в плані оббивки.

10-ступінчаста автоматична коробка передач LC 500 оснащена новою логікою перемикання передач, яка допускає більш високі оберти перед перемиканням. Lexus стверджує, що вони зосередилися на так званій «активній зоні».

Серед двигунів доступні 5,0-літровий V8, який виробляє 471 к.с. і 539 Нм крутного моменту. Це дозволяє LC 500 розганятися з місця до 96 км / год всього за 4,4 секунди. Клієнти, які шукають щось більш екологічне, можуть придбати LC 500h з 3,5-літровим двигуном V6, двома електродвигунами, чотириступінчастою автоматичною коробкою передач і літій-іонним акумулятором. Комбінована потужність гібрида становить 354 к.с.


Не пропустіть