Урок водіям: припарковані на замерзлому озері авто провалились під лід (відео)

На фестивалі крижаних скульптур в штаті Вісконсін відвідувачі припаркували свої автомобілі прямо на замерзлому озері. Раптова відлига змінила їх плани, пише autopilot.kiev.ua.

У розпал зими, в кінці січня, в невеликому містечку Лейк-Женева, штат Вісконсін відбувається щорічний фестиваль крижаних скульптур. Традиційно на нього з’їжджаються сотні людей.

Місце для проведення фестивалю вибирають на березі красивого озера Дженіва. В цьому році озеро настільки замерзло, що деякі з відвідувачів вирішили припаркувати свої автомобілі прямо на льоду. Однак за день-два прийшла різка відлига, яка і розтопила покриття під машинами. У підсумку 15 автомобілів провалилося під лід. Серед них виявилися важкі пікапи GMC, позашляховики Lexus, Jeep, Ноndа і ряд інших машин.

Автомобілі оперативно витягли з підводно-крижаного полону. На щастя, ніхто з людей не постраждав. У цій ситуації водіям можна тільки порадити одне: не виїжджати на автомобілі на замерзлі водойми, і тим більше не залишати їх нам на тривалий час.


Не пропустіть