Коли в автомобілі необхідно зрізати каталізатор?

Так, багато власників автомобілів чули про те, що колись їм доведеться позбутися  свого каталізатора, аби уникнути низки проблем, які виникають під час тривалої експлуатації транспорту.

Попри те, що каталізатор вважається одним з найважливіших елементів сучасних “екологічних” автомобілів, який допомагає зв’язувати важкі елементи, які утворюються під час роботи двигуна — не кожному власнику авто він буде по кишені.

Як повідомляє MMR, не потрібно дивуватися, коли більшість співвітчизників віддають перевагу тому, аби якнайскоріше його зрізати, коли він починає виходити з ладу.

Ще одна проблема полягає в тому, що несправний каталізатор часто призводить до безлічі “захворювань” автомобіля, які згубно впливають на двигун та вихлопну й паливну систему.
Багато автомобілістів впевнені, що видалення каталізатора допоможе уберегти їх авто від усіх проблем, однак ні. Навіть з видаленим каталізатором та “обманками”, транспорт не буде функціонувати правильно.

Найчастіше на зрізання каталізатора водії відважуються після 140-200 тисяч кілометрів пробігу. Важливо зрозуміти, що ретельний догляд за каталізатором та автомобілем в цілому допоможе вам уникнути того моменту, коли транспорт вийде з ладу.


Не пропустіть