DS електрифікує свої автомобілі

Модельний ряд екологічних автомобілів компанії DS Automobiles поповнився новинкою – плагін-гібридною версією кросовера DS 7 Crossback. Модель отримала назву E-TENSE 225.

Як стало відомо MMR, силова установка нового DS7 Crossback E-TENSE 225 складається з бензинового двигуна потужністю 180 к.с. потужності і 300 Нм крутного моменту, 110-сильного електромотора, акумуляторної батареї ємністю 13,2 кВт*год і автоматичної 8-швидкісної трансмісії.

Під час запуску використовується тільки електромотор. Водій за бажанням може увімкнути гібридний або спортивний режим. У першому випадку електроніка максимально ефективно переключається між агрегатами для оптимізації витрати палива, а в другому потужність автомобіля зростає до 225 к.с. і 360 Нм. Батарея в електричному режимі має запас ходу до 55 км, а максимальна швидкість складає близько 135 км/год.

В оснащення нового DS 7 Crossback E-TENSE 225 увійшла стандартна підвіска DS Active Scan, а також багатошарове переднє і заднє скло і 19-дюймові колеса London Diamond Black. Крім того, автомобіль комплектується автопілотом 2-го рівня DS Connected Pilot, системою контролю за станом водія, DS Night Vision і DS Park Pilot. DS Active LED Vision є стандартним для комплектації Performance Line і вище.


Не пропустіть