Jaguar оновив електричний кросовер I-Pace (фото)

Британська компанія представила оновлену модель I-Pace.

Оновлений I-Pace отримав від Jaguar вбудований зарядний пристрій потужністю 11 кВт. Це означає, що у власника буде можливість використовувати трифазний зарядний пристрій як в різних громадських точках зарядки, так і вдома. Із зарядним блоком на 11 кВт однієї години зарядки вистачить на 53 кілометри повністю електричного пробігу. Акумулятор на 90 кВт-год за 8,6 години можна зарядити повністю.

Хоча зовнішній вигляд I-Pace залишається незмінним, і Jaguar залишає недоторканою силову установку I-Pace – обидва електромотора і раніше видають 400 к.с. і 696 Нм крутного моменту – у машини є деякі зміни. I-Pace буде доступний з ґратами Atlas Grey в хромованою рамці, з сірими корпусами дзеркал, хромованою рамкою для вікон і сірим заднім дифузором. Крім того, кросовер буде доступний в трьох нових кольорах.

Jaguar I-Pace буде оснащений новою інформаційно-розважальною системою Pivi Pro з двома 10- і 5-дюймовими дисплеями, яка нещодавно була представлена ​​в Land Rover Defender.

Що стосується оснащення, нова система повітряних фільтрів, тепер використовує фільтри, які також мають ультрадисперсні частинки і алергени з повітря.


Не пропустіть