Haval представив новий кросовер в стилі Nissan X-Trail і Mitsubishi Outlander (фото)

На автосалоні в Ченду дебютував новий кросовер Haval DaGou. За своїми розмірами кросовер є однокласником Haval F7, Nissan X-Trail і Mitsubishi Outlander.

Новий Haval DaGou – це кросовер, який має несучий кузов і поперечне розташування двигуна. DaGou базується на новому шасі з підвіскою ззаду і McPherson спереду.

При цьому новий Haval DaGou має зовнішність позашляховика з незабарвленими бамперами, масивними рейлінгами на даху і розширювачами колісних арок. Його довжина становить 4620 мм, ширина-1890 мм, висота – 1780 мм, а колісна база досягає 2738 мм. Автомобіль укомплектували повністю світлодіодною технікою і 19-дюймовими колісними дисками.

У салоні Haval DaGou є віртуальна приладова панель, медіасистеми з широкоформатним екраном, двоповерховий центральний тунель і сучасна шайба управління трансмісією. Серед обладнання є електропривід передніх крісел, двозонний клімат-контроль, камери кругового огляду й інші корисні опції.

Базова версія кроса оснащена 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 169 к.с.. У парі з ним працює «робот» з двома зчепленнями. Пізніше з’явиться версія з 2,0-літровим турбоагрегатом сімейства 4N20, а також повним приводом з блокуванням заднього диференціала і позашляховими режимами.


Не пропустіть