Кросовер Chery Tiggo 7 Pro визнали кращим серійним автомобілем

Кросовер Chery Tiggo 7 Pro дебютував на арені професійного національного конкурсу «Продуктивність автомобілів в Китаї-2020» (CCPC).

Взявши участь в загальному чемпіонаті і п’яти індивідуальних, Chery Tiggo 7 Pro виїхав з гоночної траси абсолютним чемпіоном, розгромивши суперників-однокласників, повідомляє MMR з посиланням на прес-службу компанії.

Конкурс «Продуктивність автомобілів в Китаї» (CCPC) був офіційно організований в 2015 році з ініціативи Китайського центру досліджень автомобільних технологій і Китайської федерації автомобільного та мотоциклетного спорту. У змаганні на продуктивність беруть участь серійні автомобілі, вироблені на території Китаю.

Цьогоріч автомобілі-учасники були розділені по 11 групах відповідно до цінового сегменту та специфікацій. У конкурсі взяли участь понад 30 моделей наступних автомобільних компаній: FAW Toyota, FAW Volkswagen, FAW Hongqi, FAW Pentium, SAIC Volkswagen, SAIC-GM-Wuling, SAIC-GM Chevrolet, SAIC-GM Buick, SAIC Skoda, Dongfeng Honda, Dongfeng Nissan , Dongfeng Fengguang, Guangqi Honda, GAC Toyota, GAC Trumpchi, Beijing Hyundai, BAIC, Southeast Motor, Chery Automobile, Great Wall Motor, Changan, Changan Ford, Changan Mazda, Lynk & Co, Geely.


Не пропустіть