Культовий Dodge Charger 1967 року продають за ціною Renault Logan (фото)

На сайті «Craigslist» продають Dodge Charger 1967 року випуску, знайдений в коморі. За золотистий екземпляр з майже недоторканим часом кузовом просять 11,5 тис. доларів – за ці гроші в Україні можна придбати новий Рено Логан.

Про історію цього Доджа майже нічого невідомо: за даними продавця, в кінці 60-х років минулого століття його придбали в штаті Арізона, після чого він опинився в коморі в Небрасці, де його і знайшли. Звідти машину перегнали в Денвер, Колорадо, де він очікує нового господаря.

На кузові машини є сколи та невеликий наліт на кромці даху і на гранях виштамповок. Салон автомобіля також виглядає непогано, якщо не брати до уваги порвану оббивку водійського крісла і зникле радіо.

Спочатку Charger був оснащений 5,2-літровим силовим агрегатом V8 і АКПП з індексом 727, проте в якийсь момент заводський мотор був замінений на невідомий. За словами продавця, загадковий агрегат був виготовлений в 1973 році, має об’єм від 5,6 до 5,9 літра.

У комплекті з машиною пропонується набір оригінальних килимків, піноматеріал для ремонту крісел і навіть вкладиш в бардачок.


Не пропустіть