Chery показала салон нового Tiggo 8 (фото)

Китайський автовиробник показав інтер’єр нового флагманського кросовера Chery Tiggo 8 Plus.

Автомобіль другого покоління отримав повністю переглянутий салон. Змінилися передня панель, рульове колесо, центральна тунель, крісла та оздоблювальні матеріали, при цьому загальна архітектура і дизайн дверних карт залишилися без змін.

Новий Tiggo 8 Plus відрізняється від стандартного Tiggo 8 передньою панеллю з широким дисплеєм. На лівому екрані, діагональ якого становить 12,3 дюйма відображаються показання приладів, через правий сенсорний дисплей здійснюється управління мультимедійною системою – його розмір також 12,3 дюйма.

Кнопку запуску двигуна перенесли на центральний тунель, а у блоку управління кліматичною установкою прибрали шайби – тепер регулювання температури і напрям обдування регулюються за допомогою 8-дюймового сенсорного дисплея.

На другому ряду передбачена можливість установки роздільних крісел, між якими є сенсорна панель для управління кліматом.

На китайському ринку Chery Tiggo 8 Plus буде продаватися паралельно із «звичайним» Tiggo 8. Початок продажів новинки заплановано на жовтень поточного року.


Не пропустіть