Ford оновив легендарні моделі

Американський автовиробник Ford оголосив про незначний рестайлінг Mustang, Mustang GT і Shelby GT500 2021 модельного року.

У прес-релізі зазначається, що ці три моделі будуть доступні для замовлення в нових кольорах Antimatter Blue, Carbonized Grey і Grabber Yellow. Крім того, модель Shelby GT500 доступна з пакетом деталей з вуглецевого волокна. У цей пакет входять 20-дюймові колеса, пофарбовані в чорний колір, відкидний дах і плетені елементи переднього спліттера.

Ті, хто знайомий з Shelby GT500 2020 року, знають, що він доступний з пакетом Carbon Fiber Track Pack і окремим пакетом обробки. В оновленій моделі новий пакет об’єднує функціонал старих доробок.

У будь-якому випадку, Ford додав, що всі моделі Mustang з двигуном EcoBoost і 5,0-літровим двигуном V8 отримають в своє оснащення функцію Ford Co-Pilot360 уже в базі. Сюди входять автоматичне дальнє світло, камера заднього огляду, система контролю «сліпих зон», система контролю смуги руху і система автоматичного екстреного гальмування з функцією виявлення пішоходів.


Не пропустіть