BMW оновлює модельний ряд

Прийшла осінь, а це означає що баварський концерн BMW оголошує про безліч технічних новинок, які представить у своєму модельному ряду вже незабаром.

Зокрема йдеться про появу в BMW 3-Series двигунів, оснащених м’якою гібридною технологією. Як відомо, лінійка вже була доступна з серією чотирициліндрових дизельних двигунів з м’якою гібридною технологією, але тепер система Mild Hybrid доступна і для шестициліндрових «дизелів».

Як в седані, так і в моделі Touring (330d і 330d xDrive), нинішній шестициліндровий агрегат об’ємом 3.0 л потужністю 265 к.с. і 580 Нм буде замінений на 3,0-літровий двигун потужністю 286 к.с. і 650 Нм. Новий мотор оснащений 48-вольтовою м’якою гібридною системою, яка, крім 11 к.с., повинна в першу чергу привести до зменшення витрати палива.

BMW 8-Series також отримує новий шестициліндровий дизельний двигун з м’якою гібридною технологією. Єдиний 3,0-літровий дизельний агрегат потужністю 320 к.с. і 680 Нм, який доступний в купе, кабріолеті і Gran Coupe, замінений на шестициліндровий рядний мотор 3.0L потужністю 340 к.с. і 700 Нм, який також тимчасово додає 11 к.с.

Також з листопада поточного року покупцям 3-, 5-, 6- GT, 8-Series, X5, X6 або X7 з опціональною системою Driving Assistant Professional буде доступний новий міський круїз-контроль.


Не пропустіть